4 maart 2024

Zoetermeer – Ontmoetingen in de wijken weer van start

De Zoetermeerse ‘Kom naar buiten’ bus gaat weer de wijken in.

Bewonersgroepen de Wadies, De Eilanden en Heemburgh organiseerden deze keer in samenwerking met Perron 1 leuke activiteiten voor jong en oud in de wijk Oosterheem. Wethouder Ter Laak was ook aanwezig.

Op drie plekken in de wijk werden er schoonmaakacties gehouden. In Heemburgh werd dit gedaan in de vorm van een schattenjacht. Het was een zonnige dag waarbij kinderen, maar ook volwassenen verkleed en geschminkt op pad gingen. Na afloop was het tijd voor een drankje en heerlijke pannenkoeken.

De gemeente organiseert samen met Buurtwerk en organisaties uit de wijk verschillende activiteiten. T/m september 2022 gaat de ‘Kom naar buiten’ bus meer dan veertig keer de wijken in met een mobiel pop-up terras. Het gaat om laagdrempelige activiteiten en gespreksvormen zodat bewoners in gesprek gaan over wat deze periode voor hem of haar heeft betekend.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com