16 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Onderscheiding voor Jeroen de Gier uit Stompwijk

Gemeentelijke onderscheiding voor Jeroen de Gier uit Stompwijk. Burgemeester Jules Bijl heeft de gemeentelijke onderscheiding de UBU uitgereikt aan Jeroen de Gier uit Stompwijk. Deze onderscheiding is voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben ingezet. De feestelijke uitreiking vond plaats in het Dorpspunt.

Jeroen de Gier is de afgelopen 6 jaar op zeer diverse fronten erg actief geweest in én voor Stompwijk. Daarbij heeft hij ook gekeken naar de sociale infrastructuur en zich maatschappelijk ingezet. Restaurant De Bles maakte hij tot een bruisend middelpunt en ontmoetingsplaats in het ‘dorp van het dorstige hert’.

Tijdens de coronapandemie heeft Jeroen meerdere maatschappelijke initiatieven opgezet die ervoor hebben gezorgd dat Stompwijk als dorp in verbinding bleef met de Stompwijkse samenleving. Van coronapodcast tot een online zaterdagavond show tot het versieren van kerstbomen in het dorp met kerstwensen.

Met als hoogtepunt Jeroen zijn glazen huisactie waar hij het gehele dorp bij wist te betrekken en er gezamenlijk het mooie bedrag van 50.000 euro is opgehaald voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Jeroen is een creatieve verbinder met een groot hart voor Stompwijk en haar inwoners.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com