27 mei 2024

Westland-Maassluis – Misstanden aangetroffen bij intergrale controle

Hennep, illegale slaapplaatsen en luxe horloges gevonden bij integrale controle in gemeente Westland en Maassluis. Verschillende overheidsinstanties hielden woensdag 9 maart een gerichte integrale controle bij een woning en vijf bedrijfspanden in de gemeenten Westland en Maassluis. Tijdens de controle zijn verschillende misstanden geconstateerd. Zo is in een bedrijfspand hennep gevonden. Daarnaast is een aantal overtredingen vastgesteld op gebied van huisvesting en milieu. Ook zijn meerdere gegevensdragers, zoals computers en telefoons en vijf luxe horloges in beslag genomen voor nader onderzoek.

Gemeente Maassluis en gemeente Westland, politie en Omgevingsdienst Haaglanden doen verder onderzoek. Hierbij worden bestuurlijke maatregelen en een strafrechtelijk onderzoek niet uitgesloten.

Aan deze controle werkten de gemeenten Maassluis en Westland, politie-eenheid Den Haag en Rotterdam, de Belastingdienst, Openbaar Ministerie, Omgevingsdienst Haaglanden, DCMR Milieudienst Rijnmond en Stedin mee, onder coördinatie van het RIEC Den Haag. Tijdens de actiedag zijn de overheidspartners ondersteund door Defensie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com