27 mei 2024

Rijswijk – Grote belangstelling voor wonen in De Vlinderpoort

Van 14 december 2021 tot 4 januari 2022 vond de start verkoop plaats van de 27 unieke woningen in de Vlinderpoort in RijswijkBuiten. Onder andere middels een drive thru hebben geïnteresseerden de mogelijkheid gekregen om de verkoopdocumentatie op te halen. De interesse in de woningen blijkt groot, er zijn zelfs vele malen meer inschrijvingen binnengekomen dan het aantal beschikbare woningen. Inmiddels zijn de woningen via loting toegewezen aan de kopers. Ook is de realisatieovereenkomst tussen de gemeente Rijswijk en ontwikkelaar Wonen à la Carte getekend. Dat betekent dat de bouw van de woningen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 echt kan gaan beginnen.

De Vlinderpoort is een kleinschalig project dat wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk en onderdeel uitmaakt van de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Het project bestaat uit 27 woningen in verschillende woningtypes: van drie- en vierlaagse herenhuizen, stadsvilla’s, appartementen tot woonwerk lofts.

De online verkoopgesprekken zijn in volle gang, inmiddels heeft ruim 70% van de kandidaten aan wie een woning is toegewezen besloten om de optie om te zetten in een reservering.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com