18 mei 2024

Den Haag – Dit zijn de vaakst bestelde gerechten

Van Poké Bowls tot spareribs: dit zijn de vaakst bestelde gerechten in Den Haag. Het is is alweer zes jaar geleden dat maaltijdbezorger Deliveroo zich in de koninklijke stad Den Haag vestigde. Inmiddels weten de Hagenezen én Hagenaren de bezorgdienst goed te vinden – maar waar laten zij nou het liefst een bezorger voor voorrijden? Speciaal voor deze gelegenheid neemt Deliveroo de bestelgewoonten van de inwoners van de Zuid-Hollandse hoofdstad onder de loep.

Den Haag mag dan wel een historische stad zijn, maar de lievelingsmaaltijden van de bewoners van Den Haag zijn niet louter klassiek. Zo is de Poké bowl van Ohana Poké Sushi hun lievelingsgerecht en is ook een heerlijke sandwich van Ali’s Lebanese Incredible Sandwich niet meer weg te denken uit de stad. Ook de Amerikaanse keuken doet het er goed: DE RESIDENT® Ribs van De Resident en Cheeseburger van Five Guys steken in deze categorie met kop en schouders uit boven de rest.

Deliveroo’s 5 populairste gerechten in Den Haag

1. Creëer je eigen bowl – Ohana Poké Sushi
2. DE RESIDENT® Ribs – De Resident
3. Cheeseburger – Five Guys
4. Margherita – Follia
5. Ali’s Incredible Sandwich – Ali’s Lebanese Incredible Sandwiches

De bewoners van Den Haag gaan in ieder geval niet om half zes aan tafel. Hier wordt de gemiddelde bestelling geplaatst op vrijdag om 20:57 uur. Dat is zelfs later dan vorig jaar, want toen was zaterdag om 19:54 uur het meest populaire moment om te bestellen. Maar te laat voor een dessert is het uiteraard nooit.

Hagenezen en Hagenaren zijn echte zoetekauwen en een toetje mag dan ook zeker niet ontbreken bij het avondmaal. Het allerliefst bestellen zij Tiramisu van Follia of van Pastanini. Ook in deze categorie blijken zij weer open te staan voor een avontuurlijk dessert: de Fried Banana van Pad Thai Noordeinde staat ook in de top 3 desserts van de stad. Chocola mag niet ontbreken, en blijft populair als nagerecht: zo staan de hot Brownie van Burger King en de Pain au chocolat can Sucré Salé ook in de top 5 van Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com