22 juni 2024

Zuid-Holland – Stichting Het Zuid-Hollands Landschap schenkt 1.600 bomen aan bewoners

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap geeft in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij 1.600 gratis bomen weg. Bomen voor Zuid-Holland is onderdeel van de landelijke Plan Boom campagne.

Natuur heeft een positieve invloed op ons, zowel fysiek als mentaal. Een uurtje wandelen in één van onze natuurgebieden helpt je om tot rust te komen en energie op te doen. Met bomen, planten en struiken zorg je zelfs in de stad voor verbetering van luchtkwaliteit, verkoeling in de zomer en de opname van water tijdens regenbuien.

De tuin is bovendien een plek waar insecten, kleine dieren en vogels hun voedsel zoeken, schuilen en broeden. Hoe meer bomen en struiken in de tuin, hoe meer leven je aantrekt. Vergroening van je tuin heeft een positieve invloed op de natuur.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com