4 maart 2024

Zuid-Holland – Waterbeheer Delfland: vooruitkijken en nu handelen

Op 10 maart 2022 heeft het bestuur van Delfland het Waterbeheerprogramma 2022 – 2027 unaniem vastgesteld.

Het waterbeheerprogramma van Delfland is een digitaal, eigentijds visitekaartje voor iedereen die meer wil weten over het werk van Delfland. Aan de hand van 32 thema’s geeft het een zo volledig mogelijk beeld van het werk dat we als waterschap gaan uitvoeren tot en met 2027. Het beschrijft de uitdagingen waar we voor staan, zoals klimaatverandering en digitalisering. Ook beschrijft het op hoofdlijnen welke maatregelen Delfland neemt om met deze uitdagingen om te gaan en zo het gebied veilig en leefbaar te houden.

Vanwege de complexe opgaven in ons gebied wil Delfland bruggen slaan naar andere partijen en intensiever samenwerken. Het Waterbeheerprogramma benadrukt bij partijen in de omgeving welk werk we doen en waarom ruimte voor water zo belangrijk is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com