27 mei 2024

Regionieuws TV -Grote politieactie Haaglanden: acht aanhoudingen, drugs en goederen in beslag genomen

Bij een grote politieactie in Zoetermeer, Den Haag en Rijswijk zijn acht mannen aangehouden voor drugshandel en witwassen. Ook zijn drugs, contant geld en voertuigen in beslag genomen. Er werd eigenlijk onderzoek gedaan naar brandstichting. Dit werd uiteindelijk drugshandel en witwassen. Er zijn twaalf huizen doorzocht. Daarbij zijn twee hennepkwekerijen, teeltmaterialen en hard- en softdrugs gevonden.

Ook werden voertuigen, wapens, een woning en contant geld in beslag genomen. De politie nam ook een computer mee waarmee Bitcoins werden gezocht. De acht aangehouden mannen zijn tussen de 21 en 48 jaar oud. Volgens de politie volgen er mogelijk nog meer aanhoudingen.

En dan nog dit: Ondanks het prachtige weer van de afgelopen week start vandaag in Den Haag de winterkouderegeling. De temperatuur daalt dusdanig dat de vier grote steden hebben besloten de opvang open te stellen. Dak- en thuislozen kunnen in ieder geval tot en met maandagochtend 4 april terecht in de winteropvang aan De Lozerhof. “Maart roert zijn staart”, zullen we maar zeggen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com