7 december 2023

Delft – Bomenexcursie in Delfland

Natuurlijk Delfland organiseert op 21 april van 19:30 tot circa 20:30 uur een bomenexcursie in de Waterspeeltuin in Delft.

Het startpunt is bij de ingang van de kindertuin De Boterbloem, Abtswoude 9, 2623 NB Delft. De vraag die centraal staat Welke bomen komen er voor? Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan deze wandeling verbonden. Aanmelden mag via natuurlijkdelfland@knnv.nl

De Waterspeeltuin is omzoomd door een flinke haag bomen en struiken, deze zorgen voor de nodige beschutting. Afgelopen winter zijn alle bomen gecontroleerd op veiligheid, hierdoor zijn deze in kaart gebracht en de nodige opvallende groeiverschijnselen ontdekt.
Bomen zijn in onze omgeving de grootste planten en het is altijd goed om deze beter te leren kennen en te herkennen. Natuurlijk Delfland beschouwt bomen als vrienden, waarmee we zorgvuldig mee moeten omgaan en de nodige aandacht schenken, net als bij vrienden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com