25 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Nieuwe Adviesraad Stompwijk geïnstalleerd

De nieuwe Adviesraad Stompwijk is geïnstalleerd door locoburgemeester Astrid van Eekelen. Tegelijkertijd werd afscheid genomen van de vertrekkende adviesraadsleden. Astrid van Eekelen: “In de afgelopen periode hebben we in de samenwerking met de Adviesraad goede stappen vooruit gemaakt, onder andere met de Stompwijktafel en de verordening Adviesraad. We kijken ernaar uit om deze samenwerking met de nieuwe Adviesraad voort te zetten. Daarnaast wil ik mijn dank en waardering uitspreken aan de vertrekkende adviesraadsleden voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren.”

De inwoners van Stompwijk konden op 14,15 en 16 maart aangeven wie namens de Adviesraad hun stem kan vertegenwoordigen. Van de 1860 kiesgerechtigde inwoners hebben er 862 een geldige stem uitgebracht. Er zijn 6 nieuwe adviesraadsleden gekozen, 1 lid (Patrick Luk) gaat zijn 2e termijn in en er is een reserve adviesraadslid.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com