4 maart 2024

Breaking Regionieuws TV Suriname – Suriname zal vanavond niet uitkomen tegen Antigua en Barbuda.

De Surinaamse voetbalvrouwen maakten vandaag bekend dat zij niet meer uitkomen voor Suriname, zolang het bestuur-Krishnadath de leiding heeft bij de nationale voetbalbond. De vrouwen hebben tal van grieven tegen het bondsbestuur.

Het breekpunt was toen afgelopen zaterdag vijf teamleden werden achtergelaten op een vliegveld in Puerto Rico omdat er geen plek voor hen zou zijn in het vliegtuig naar Suriname. De officials die het team begeleidden, vlogen wel terug. Er bleef niemand achter met de jonge vrouwen. Vandaag maakten de vrouwen bekend dat zij vanwege het falend beleid van het bestuur voorlopig niet meer uitkomen voor ons land.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com