25 juni 2024

Regionieuws TV – Haagse Stadspenning voor scoutingvrijwilliger Geert van Drimmelen

Tijdens de jaaropening van Scouting De Mohicanen heeft Geert van Drimmelen de Haagse stadspenning overhandigd gekregen. Dit is een gemeentelijke onderscheiding voor mensen die 25 jaar of langer als vrijwilliger in een bestuur hebben gezeten. Van Drimmelen heeft een lange geschiedenis bij deze scouting, waar hij als jeugdlid is begonnen.

Vervolgens is hij zo’n vijftien jaar leider is geweest. In 1995 is hij toegetreden tot het bestuur waar hij verschillende bestuursfuncties vervulde, onder meer het beheer van het gebouw en materiaal. Van Drimmelen was eerder al onderscheiden met de Gouden Sleutel, de hoogste blijk van waardering binnen de scoutinggroep. Hij was totaal verrast door de gemeentelijke onderscheiding en kon deze erkenning voor zijn verdiensten zeer waarderen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com