22 juni 2024

Den Haag – Tevredenheid over Invictus Games

Burgemeester Jan van Zanen van Den Haag blikt tevreden terug op de Invictus Games 2020 die afgelopen week plaatsvonden in het Zuiderpark.

Hij zegt: “Na twee jaar uitstel was het afgelopen week eindelijk zo ver. De Invictus Games 2020 vonden plaats in één van de mooiste parken van Den Haag: het Zuiderpark. Gelukkig zonder ingrijpende coronarestricties. Gewonde veteranen, hun vrienden en familie van over de hele wereld ontmoetten elkaar, vonden herkenning en erkenning door de sport. Toeschouwers lieten zich inspireren door de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de deelnemers. De omstandigheden waarin hun thuisland verkeert, maakte de aanwezigheid van de Oekraïense ploeg zeer bijzonder en toont de waarde van de Games.

Hoop dat veel Hagenaars en Hagenezen hebben kunnen genieten van dit evenement, het Zuiderpark en de sfeer. Dank aan allen die hebben bijgedragen: vrijwilligers, omwonenden, hulpdiensten, verkeersregelaars, ambassadeurs, Prins Harry en Meghan, The Duke and Duchess of Sussex. Den Haag geeft het spreekwoordelijke stokje over aan Düsseldorf. Tegen diegenen die van over de hele wereld naar onze stad zijn gekomen zeg ik: u blijft altijd welkom in Den Haag. We’ll meet again.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com