16 juli 2024

Regionieuws TV – Concrete plannen voor voormalig Chinees Restaurant Poeldijk

Bij de gemeente is een aanvraag ingediend voor het ombouwen van het voormalige Chinees restaurant bij het kruispunt met de Nieuweweg in Poeldijk. Volgens de bekendgemaakte gegevens moeten er vier maisonnette- woningen, vijf appartementen en horeca komen in het pand.

Het restaurant staat al jaren leeg en is ook al een aantal keren gekraakt geweest. Plannen om er arbeidsmigranten in de huisvesten hebben het nooit gehaald. Behalve voor de verbouw van het pand wordt er ook gevraagd om een kapvergunning voor enkele bomen en het aanpassen van de in en uitrit.

De gemeente moet nog een besluit nemen over de plannen. Daarna kan er eventueel nog bezwaar worden gemaakt tegen de voorstellen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com