18 mei 2024

Leidschendam-Voorburg – Samenwerking Retail Innovatie & Experience Campus berkachtigd

Onderwijs, ondernemers en overheid bekrachtigen samenwerking Retail Innovatie & Experience Campus in Leidschendam-Voorburg.

De partners van de Retail Innovatie & Experience Campus (RI&EC) hebben hun samenwerkingsovereenkomst ondertekend. In de Retail Campus werken ondernemers, onderwijsinstellingen en overheid samen aan vernieuwende en aantrekkelijke winkelgebieden met goed opgeleid personeel.

Dit doen ze samen met studenten in retail innovatie labs in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De Blue School waar de bijeenkomst plaatsvond is daar een voorbeeld van.

Studenten en ondernemers hebben het afgelopen jaar al in verschillende living labs samengewerkt. Na de zomer starten er weer nieuwe labs. De input hiervoor wordt onder meer opgehaald bij de ondernemers(verenigingen).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com