4 maart 2024

Zotermeer – PvdA: “Is alle steun voor culturele sector opgebruikt?”

Zoetermeer verkeert al jaren in financieel zwaar weer. De Coronamaatregelen hebben veel sectoren hard getroffen; de culturele sector zeker niet in de laatste plaats. Het lijkt er nu echter op dat de beschikbare middelen voor die sector in onze stad grotendeels zijn achtergebleven.

Deze week werd de raad door de landelijke Taskforce culturele en creatieve sector geattendeerd op het feit dat veel gemeenten de door het Rijk toegekende steun nog (gedeeltelijk) niet hebben gebruikt. Het lijkt erop dat dit ook voor Zoetermeer geldt. Om ervoor te zorgen dat hier snel duidelijkheid over komt – en eventueel vervolgstappen te ondernemen – heeft de PvdA Zoetermeer het college om opheldering gevraagd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com