22 juni 2024

Westland – geeft Warmte 1 mei van start

Gas is duur geworden, de prijzen stijgen en huishoudens komen in de problemen.

Regering en Gemeente proberen op allerlei manieren te helpen. Maar voor sommige huishoudens zal die hulp niet genoeg zijn. Die komen door de stijging van onder meer de kosten voor verwarming in ernstige moeilijkheden.

Westland geeft Warmte wil de energiecompensatie die alle huishoudens via een belastingvoordeel ontvangen, herverdelen. Ervoor zorgen dat het geld bij de huishoudens terecht komt die het hardst getroffen worden. Kunt u iets of alles missen van uw energiecompensatie? Doneer dan! Ook bedrijven en organisaties worden uitgenodigd mee te doen. Fonds 1818 heeft beloofd de opbrengst tot een bedrag te verdubbelen.

Westland geeft Warmte is een initiatief van de kerken (verenigd in het Diaconaal Platform Westland), samen met St. Voor elkaar Westland, VitisWelzijn, Voedselbank, Vluchtelingenwerk en doet alles in overleg met gemeente Westland.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com