27 februari 2024

Den Haag – Meetingpoint voor creatieve ondernemers

Connect & Mix is een nieuw kennisplatform in Het Koorenhuis voor creatieve ondernemers die zich willen professionaliseren en als ondernemer hun passie en doel willen uitleven.

Het is een meetingpoint voor o.a. musici, artiesten, dansers, kunstenaars, film -en theatermakers. Connect & Mix is dus multidisciplinair en richt zich op het faciliteren van informatie, kennis en contacten. Elke editie komen diverse sprekers aan het woord, met elk een specifiek vakgebied. De komende periode gaan we ons richten op de categorie muziek en breiden langzaam uit naar andere disciplines.

Op zaterdag 7 mei staat de tweede editie gepland, met een aantal veelbelovende namen. Shirma Rouse is al 20 jaar lang actief in de Nederlandse muziekscene. Ooit begonnen als backing vocalist voor grote namen, zoals Anouk, Chaka Khan en Candy Dulfer. Inmiddels heeft ze een aantal succesvolle albums op haar naam staan. DJ en oprichter van het Haags Hiphop Centrum, Peter Oostinga, is gestart als B-Boy. Vanuit het dansen kwam de overstap naar produceren, overspoelt met liefde voor hiphop richtte hij het hiphop centrum op. Pay Kolmus kent de muziek -en entertainment industrie van binnen en van buiten. Begonnen als DJ en artiest, uitgegroeid tot journalist, consultant en manager.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com