8 december 2023

Regionieuws TV – 148 Koninklijke onderscheidingen in Haaglanden

Koningsdag heeft dit jaar weer flink wat lintjes opgeleverd voor de inwoners van Haaglanden. Er zijn 148 mensen onderscheiden.

In Den Haag zijn vijfendertig inwoners Koninklijk onderscheiden. Vijftien tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, achttien tot Ridder en twee tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

In Delft zijn negen inwoners Koninklijk onderscheiden. Vijf inwoners tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en drie inwoners tot Ridderen één tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Zestien inwoners van Leidschendam Voorburg ontvingen dinsdag een Koninklijke onderscheiding. Een inwoner van Leidschendam-Voorburg kreeg een bevordering naar Lid naar Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van de minister van Defensie.

In Maassluis werden 13 mensen koninklijk onderscheiden.

In Midden-Delfland zijn 14 mensen Koninklijk onderscheiden. Twaalf personen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en twee tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In Rijswijk zijn zes inwoners Koninklijk onderscheiden. Vier tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en twee tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In Wassenaar kregen negen inwoners een Koninklijke onderscheiding. Eén inwoner van Wassenaar, kreeg zijn onderscheiding in Leidschendam-Voorburg.

Westland heeft 28 inwoners Koninklijk onderscheiden. Twee tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, 26 inwoners tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In Zoetermeer zijn zeventien inwoners Koninklijk onderscheiden. Dertien inwoners tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en één inwoner tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com