4 maart 2024

Den Haag – Boilerhouse brengt De Kleine Prins op Scheveningen

Op 11, 12, 18 en 19 juni 2022 brengt het Haagse Stichting Boilerhouse De Kleine Prins tot leven met een locatievoorstelling op Scheveningen.

In het boek van Antoine de Saint-Exupéry, ontmoet de vliegenier de kleine prins. In de duinen van Scheveningen ontmoet het publiek – bij zonsopgang – de Kleine Prins in een voorstelling met dans, spel en muziek.

Stichting Boilerhouse brengt een locatievoorstelling bij zonsopgang, gebaseerd op de tekst van De Kleine Prins. Schrijfster Désanne van Brederode, actrice Beaudil Elzenga, muzikant Jaime Nanoha en de dansers van Stichting Boilerhouse maken deze unieke locatievoorstelling onder regie van Laura Vink en Saskia Mees tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Laura Vink, artistiek leider Stichting Boilerhouse: “Door de coronamaatregelen hebben we een verbondenheid gevoeld over de hele wereld. We werden allen ‘getemd’ door het virus en moesten nieuwe wegen vinden. Terugvinden wat door de hectiek van het leven is ondergesneeuwd. Terug naar de eenvoud van de eigenheid”.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com