18 mei 2024

Regionieuws TV – Westland maakt werk van een positieve Sportcultuur

Westland maakt werk van een positieve Sportcultuur De campagne ‘Westland Wint’ is gelanceerd. Wethouder Pieter Varekamp kreeg een van de banners overhandigd die straks door heel Westland zijn te zien. De campagne is een onderdeel van het Westlandse Sportakkoord en moet bijdragen aan een positieve sportcultuur.

De gemeente vindt dat sport belangrijk is voor iedereen, met of zonder beperking, voor iedere nationaliteit en voor elke leeftijd. De komende weken worden de banners en posters met als thema ‘Westland Wint’, verspreid onder de sportaanbieders. Daarnaast is er een promotievideo gemaakt. Westland zet zich in om alle Westlanders met plezier te laten sporten en bewegen. Als lokale verenigingen een sportief idee hebben, kunnen ze daarvoor een budget aanvragen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com