16 juli 2024

Den Haag – Manifest overhandigd aan Haagse gemeenteraad

Kim en Trees, twee inwoners van Den Haag, hebben het manifest Verstevig het fundament, bevorder veerkracht en ga tweedeling tegen overhandigd aan Haagse politieke partijen. Dit deden ze samen met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Met dit manifest doen we de oproep: zet in op een meer structurele, integrale aanpak van de problematiek in kwetsbare wijken. Margo van Rheenen, raad van bestuur Xtra: “In dit manifest staan concrete voorstellen. We willen samen met de gemeente optrekken om, met de menselijke maat centraal, inwoners te helpen met wat vaak complexe, meervoudige problemen zijn.”

Het manifest wordt kracht bijgezet met Haagse levenslopen, verfilmde ervaringsverhalen van Haagse inwoners.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com