6 december 2023

Den Haag – Warm welkom voor studenten ROC Mondriaan

Studenten van ROC Mondriaan aan de Tinwerf kregen vandaag bij aankomst op school een warm welkom. Het is de eerste keer na een vakantie dat de coronamaatregelen voorbij zijn en dat wordt gevierd met een Foodtruck op het schoolplein waar ze een lekker broodje en frisdrank krijgen.

Alle studenten hebben het de afgelopen twee jaar zwaar gehad met onlinelessen en alle beperkingen. De Haagse wethouder Bredemeijer kwam een kijkje nemen op de Techniekcampus van ROC Mondriaan aan de Tinwerf en kreeg meteen een rondleiding. Hij was zwaar onder de indruk van de modelwoning ‘’Eigen Hendrik’’ die techniekstudenten gebouwd hebben. Hij merkte nog op dat de welkomactie voor studenten een goed initiatief is.

De studenten reageerden verrast op het lekkere onthaal, dat bleek wel uit de reacties: “Lekker, dit is toch van die koksschool van Mondriaan?” en “Graag na elke vakantie zo’n actie!”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com