8 december 2023

Wassenaar – Succesvolle oplevering duurzame gymzaal

Op maandag 7 maart overhandigde de heer Van Gurp (directeur van Blanksma Bouwbedrijf BV) het energielabel voor de energieneutrale gymzaal aan wethouder Hubert Schokker.

Hiermee is de innovatieve en duurzame gymzaal aan de Burmanlaan/Van Groeneveltlaan opgeleverd. Begin mei vindt er een feestelijke opening plaats.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt door aannemer Blanksma Bouwbedrijf BV. Er leek wat vertraging op te treden toen er door de hevige storm op 17 februari een grote boom tegen het gebouw viel en er enige schade ontstond. Gelukkig was het alleen oppervlakkige schade en heeft de planning geen vertraging opgelopen.

Tijdens de opleverhandeling overhandigde de heer Van Gurp het energielabel voor de gymzaal aan wethouder Schokker. Dit label geeft aan dat het gebouw volgens de berekeningen energieneutraal is. Hiermee is de bouw van de gymzaal voltooid. De komende maanden wordt de gymzaal ingericht. Alle partijen kijken uit naar de feestelijke opening die georganiseerd wordt.

Wethouder Schokker: ‘’Ik ben heel blij dat de gymzaal is opgeleverd. We komen zo steeds dichter bij de opening begin mei. Het is mooi dat de gymzaal zeer duurzaam is en dat dit wordt bevestigd met het overhandigde energielabel. Dit maakt de gymzaal toekomstbestendig en zeer innovatief’’.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com