25 juni 2024

Regionieuws TV – Zeer grote brand in botenloods aan de Binckhorstlaan in Den Haag.

In een botenloods aan de Binckhorstlaan in Den Haag heeft afgelopen weekend een grote brand gewoed. De botenloods bevindt zich achter de Fokkerterminal. Brandweerkorpsen uit de omgeving werden gevraagd om te ondersteunen. Nadat de brand onder controle was heeft de brandweer nog uren moeten nablussen.

Er kwam veel rook en stank vrij. Er was geen sprake van gevaarlijke stoffen in de lucht. Tijdens de brand werden er ook explosies gehoord, waarschijnlijk van gasflessen op de boten. Bewoners in de omgeving werd geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden. In de botenloods lagen ongeveer honderd plezierboten. Voor zover bekend was er niemand aanwezig in de loods tijdens de brand.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com