4 december 2023

Westland – Herboristenbal in Westlands Museum

Op vrijdagavond 10 juni a.s. vanaf 18.00 – 22.00 uur vindt in de Historische Tuin van het Westlands Museum het ‘Herboristenbal’ plaats. Dit evenement is een avondvullend feestelijk programma speciaal bedoeld voor mensen, die evenveel van planten (herbes) als van historie, kunst en cultuur houden. Fotografie, kunst, muziek en cultuur vormen samen met eigentijdse thema’s rondom Groen en Tuinieren, zoals biodiversiteit, duurzaamheid, vergroening en doen met groen een mooie kruisbestuiving.

Na twee jaar Corona is het tijd om een feestje te vieren. Groei & Bloei Westland organiseert samen met het Westlands Museum en ter gelegenheid van haar 70-jarig bestaan: het Herboristenbal. Kunst, cultuur en muziek spelen een belangrijke rol in het programma; het is immers een BAL. Artiesten en kunstenaars zullen thematische inspelen op het groengebeuren. Op het gebied van groen zijn er 2 korte lezingen over fermenteren en eetbare bloemen en kunnen bezoekers over het terrein verspreid kleine workshops volgen of kennis vergaren. Tussen 18.00 en 20.00 uur zijn er een aantal kinderactiviteiten. De toegang is gratis! Komt u het feest met ons meevieren?

Vanwege het grote belang van de cultuurhistorische en groene waarde van de historische tuin van het Westlands Museum heeft Groei & Bloei Westland, gezien eerdere positieve ervaringen bij het museum, juist voor deze unieke locatie gekozen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com