23 april 2024

Den Haag – Haags Montmartre op het Lange Voorhout

Haags Montmartre is dé kunst-, brocante-, lifestyle- en vintagefair van Den Haag waar je je even in het prachtige Montmartre van Parijs waant.

Met kraamhouders uit binnen- en buitenland en de ruim honderdvijftig stands is het een gezellige drukte onder de statige bomen op het Lange Voorhout. Het programma wordt opgeluisterd door een aantal karikaturisten, een wedstrijd, een schilders terras en Franse Muziek.

Deze markt is de plek voor de kunst- en antiekliefhebber die opzoek is naar originele spullen. De verscheidenheid aan kramen is zo groot dat er van alles tussen zit voor je. Van sculpturen tot schilderijen en van vintagespulletjes tot antiek.

Zoals het Montmartre befaamd is zijn er ook dit weekend diverse karikaturisten aanwezig. Bij de karikaturisten kun je een gratis karikatuur laten vervaardigen.Noemenswaardig is Rembrandt van Gein. Wanneer je altijd al een echte Rembrandt hebt willen hebben kun je bij hem jezelf laten vereeuwigen

Heb je inspiratie gekregen op de markt en wil je zelf aan de slag? Dat kan! Neem plek op ons terras en maak een gratis schilderij! Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen. Om de echte sfeer van Parijs te ervaren, kan een Franse crêpe niet missen. Geniet van deze lekkernij onder het genot van de mooiste Franse chansons. Zo waan je je binnen een no time op Montmartre.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com