25 april 2024

Den Haag – Redouan Sociaal Werker van het jaar 2022

Redouan el Khayari, docent/onderzoeker bij De Haagse Hogeschool en sociaal werker bij Wijkz, is verkozen tot Sociaal Werker van het Jaar 2022.

Cabaretier Thjum Arts maakte de uitslag bekend tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk. Als kersverse ambassadeur legt hij het komende jaar de nadruk op het versterken van de positie van het sociaal werk aan de besluitvormingstafel. Redouan staat te popelen om aan de slag te gaan: “We gaan zorgen dat straks niemand meer om sociaal werk heen kan.”

De verkiezing Sociaal Werker van het Jaar wordt georganiseerd door Sociaal Werk werkt!; een samenwerking tussen werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

De organisatie wil sociaal werk als cruciaal beroep meer bekendheid geven. Redouan is verkozen op basis van het aantal online publieksstemmen, het aantal stemmen van de aanwezigen op het Jaarcongres Sociaal Werk en de bevindingen van de jury. Samen met de twee andere genomineerden Diana Huurnink en Nadine de Koning mag hij zich tot en met mei volgend jaar ambassadeur voor sociaal werk noemen. Het drietal kon rekenen op een groot aantal stemmen van het publiek. Ook de jury heeft er alle vertrouwen in dat zij met veel daadkracht en enthousiasme hun vak gaan vertegenwoordigen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com