9 december 2022

Zoetermeer – Kunstmenu voor leerlingen

Het Kunstmenu schooljaar ‘22/’23: smullen van culturele belevenissen in Zoetermeer. In het schooljaar 2022-2023 staat er weer een prachtig Kunstmenu klaar voor de Zoetermeerse leerlingen. Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor culturele belevenissen voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8.

Het Kunstmenu zorgt ervoor dat alle Zoetermeerse leerlingen het komend schooljaar kunnen genieten van bijzondere belevenissen bij de culturele instellingen die Zoetermeer rijk is. Zoals Museum de Voorde, Kunstgarage Franx, Bibliotheek Zoetermeer, CKC & partners, Stadstheater Zoetermeer of Filmhuis Cameo. Denk aan het beleven van film-, dans-, muziek-, theater- en literatuurvoorstellingen op school of in het theater.

Ellen van Cultuur en Techniek op School over het Kunstmenu: “Op deze manier helpen we scholen aan een divers cultureel programma dat afgestemd is op de leeftijd van de leerlingen. Zo brengen wij kunst en cultuur naar de jongste kinderen toe en laten we de oudere kinderen ervaren en zien waar kunst en cultuur te beleven is in de stad. Een betoverende ontdekkingstocht voor iedereen.”