16 juli 2024

Den Haag – Mondriaan Markt en Techniek Markt op dinsdag 7 juni

Als je op zoek bent naar een mbo-opleiding of een mavo-, havo-, of vwo-opleiding voor volwassenen, op dinsdag 7 juni van 16.00 tot 20.00 uur organiseert ROC Mondriaan een Mondriaan Markt en een Techniek Markt.

Wil je langs komen? Meld je aan via rocmondriaan.nl. Tijdens de Mondriaan Markt aan het Leeghwaterplein 72 hebben alle -niet technische- opleidingen of sectoren een informatiestand ingericht en geven voorlichters je gericht antwoord op al je vragen.

Op de Techniek Markt aan de Tinwerf 14 staan alleen de ict- en technische opleidingen. Je kunt ook een interessetest maken en/of je gelijk digitaal aanmelden voor een opleiding. Neem wel je bsn-nummer mee. De 26 verschillende mbo-scholen van ROC Mondriaan bevinden zich in Den Haag, Delft, Westland en Leiden. De School voor Vavo bevindt zich in Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com