28 april 2024

Zoetermeer – Boekstartdag in bibliotheek Forum

Baby, Peuter- en Kleutermarkt en landelijke BoekStartdag op zaterdag 11 juni in het Forum. Na lange tijd van Corona organiseert de Bibliotheek dit jaar weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Dit jaar vindt dit samen met de landelijke BoekStartdag plaats. Op zaterdagochtend 11 juni van 10:00 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum.

Tijdens de BoekStartdag staan onze allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra in de belangstelling. De activiteiten organiseren we speciaal voor jullie. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo op een leuke manier kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Bezoek onze inspirerende markt met workshops, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen. De toegang is gratis.
Theatervoorstelling ‘De avonturen van Lizelore’

Kom naar de theatervoorstelling De avonturen van Lizelore van Lotte Vugts. De voorstelling speelt die ochtend om 11:15 uur en zal beginnen met een workshop. Lotte Vughts speelt Lizelore, zij neemt je mee op avontuur! Onderweg maak je kennis met bijzonder bosbewoners. Samen met haar publiek onderzoekt Lizelore, begeleid door vrolijke liedjes en rijmpjes, de luchtige levenslessen.

Gedurende de ochtend vinden doorlopende activiteiten plaats: inspirerende muzikale workshops, zoals ‘Dreumes-, Peuter- en kleuterdans’, er wordt voorgelezen door medewerkers van de Bibliotheek en de Boekfiets. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er nog meer verassende activiteiten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com