24 april 2024

Zuid-Holland – Nol van Gerven nieuw in Provinciale Staten

Nol van Gerven volgt Anneloes van Hunnik op als Statenlid. Hij is benoemd tot Statenlid voor GroenLinks Zuid-Holland. Daarmee neemt hij de zetel over van Anneloes van Hunnik, die wethouder is geworden in Altena. De fractie is erg blij met de terugkeer van Nol en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking.

Nol vertrok één jaar geleden bij de fractie van GroenLinks omdat hij de functie van fractievertegenwoordiger niet meer kon combineren met zijn werk voor de Landelijke Studentenvakbond. Nu keert Nol terug in de fractie, maar in een andere rol: ‘Ik ben enorm blij om terug te zijn. Ik heb de mensen die zich inzetten voor GroenLinks gemist dit jaar: zowel de fractie, als het bestuur en de leden.’

Fractievoorzitter Sinan Özkaya: ‘Door zijn eerdere ervaringen als fractievertegenwoordiger weet Nol hoe je resultaten kunt bereiken in de Staten. Hij kan zich goed verplaatsen in anderen en weet daardoor effectief te onderhandelen met andere fracties. Daarnaast kan hij goed verwoorden waar GroenLinks voor staat in Zuid-Holland.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com