27 april 2024

Den Haag – Last van angst of dwang? Kom erover praten

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk beheersen. Soms zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en soms zelfs familieleden kwijtraakt. Ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of loop je eindeloos te tobben en te malen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n anderhalf miljoen mensen last van angst- en dwangklachten.

Het kan heel erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt, om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen.

De Angst Dwang en Fobie stichting helpt je daarbij. Over heel Nederland hebben we lotgenotengroepen bijeengebracht. In het najaar start de Angst, Dwang en Fobie stichting weer lotgenotengroepen op verschillende locaties in Nederland voor mensen met dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen.

De eerstvolgende lotgenotengroep voor mensen met last van dwangklachten bij jou in de buurt start op maandag 5 september 2022 bij:

Stichting Kompassie
Laan 20
2512GN Den Haag

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com