29 maart 2024

Leidschendam-Voorburg – Kortebaan Stompwijk 21 augustus 2022

Na twee gemiste edities vanwege corona kon de enige kortebaan op gras maandag 18 juli niet doorgaan. De temperaturen liepen op tot boven de 30 graden waardoor het nationale hitteplan van kracht was. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zette de NDR in overleg met de Harddraverijvereniging Nooit Gedacht uiteindelijk een streep door het evenement.

Echter het bestuur van Nooit Gedacht liet het hier niet bij zitten en al snel werd er een nieuwe datum gevonden om de kortebaan in Stompwijk alsnog door te laten gaan.

Op zondagmiddag 21 augustus wordt de kortebaan in Stompwijk toch nog verreden. Zoals in het verleden mag de Stompwijkse kortebaan zich verheugen op een warme belangstelling bij trainers, eigenaren en pikeurs. Daarom belooft ook deze verzette kortebaan een waar spektakel te worden.

De editie is vergelijkbaar met die op de traditionele datum. Omdat er geen kermis en andere evenementen zijn, is er echter geen tribune. Uiteraard is er volop plaats voor het publiek langs beide zijden van de baan. Ook nu kan het klapstoeltje langs de waterkant worden neergezet en blijft de baan van start tot finish goed zichtbaar.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com