18 april 2024

Den Haag – Haagse kanjers gezocht voor ooievaart

Ga Den Haag/De Ooievaart zoekt Hagenezen en Hagenaars die trots zijn op hun stad! Den Haag, mooie stad achter de duinen, een stad aan zee met grachten en de Haagse Toren met het mooiste uitzicht van Nederland.

Wil jij je passie voor Den Haag delen als gids, als schipper of baliemedewerker? Ben jij die Haagse kanjer die náást (of ná) je baan als vrijwilliger je liefde voor Den Haag wil delen?

Kom naar onze open dag voor het verwerven van nieuwe vrijwilligers, op 8 september aan de Bierkade 19 in Den Haag. Ga Den Haag/De Ooievaart: rondvaarten, openstelling de Grote Kerk, beklimmen Haagse Toren en verhuur Haagsche Stadsfiets. Ga Den Haag organiseert op een duurzame en maatschappelijk waardevolle manier activiteiten in Den Haag voor een divers publiek. Van toeristen tot bedrijven, van ras-Hagenezen tot bezoekers van ver.

Er heerst bij ons een echt ‘clubgevoel’ waar je vrijwilligerswerk kunt doen tijdens jouw pensioen, of combineren met je vaste baan. Verrijk je kennis, vergroot je netwerk en bovendien staat het goed op je CV. De Ooievaart is de grootste en oudste rondvaartorganisatie van Den Haag. Op de reguliere rondvaart van 1,5 uur zie je de stad vanaf het water. De Ooievaart zoekt schippers en gidsen voor het komend vaarseizoen.

Wij zoeken stadsgidsen voor groepsarrangementen in Den Haag waarbij de gasten met een gids de stad verkennen te voet, per fiets of e-step.

Ga Den Haag zoekt gidsen voor de openstelling van de Grote Kerk en de beklimmingen van de Haagse Toren. Ga Den Haag zoekt baliemedewerkers voor ontvangst van onze bezoekers en ticketverkoop voor kerktoegang, torenbeklimmingen, en onze andere activiteiten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com