3 mei 2024

Zuid-Holland – ‘Love Floriade Roadtour’ groot succes

De #LoveFloriade roadtour heeft een heel weekend lang de bloemetjes, planten, groenten, fruit en bloembollen buitengezet.

De kleurrijke karavaan, met een rijdende kas als stralend middelpunt, bracht een feestelijke ode aan Floriade: #LoveFloriade. Het doel: positieve aandacht voor Floriade. De gelegenheidscoalitie van Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en GroentenFruit Huis blikt terug op een geslaagde actie.
image

Eind juli deden we – een gelegenheidscoalitie van Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en GroentenFruit Huis – een oproep aan de hele Nederlandse tuinbouwsector: laten we samen in actie komen voor Floriade. Onder de noemer #LoveFloriade wilden we Floriade extra onder de aandacht brengen van het publiek. Aan onze oproep werd massaal gehoor gegeven.

Donderdagmiddag 11 augustus om 17.00 uur was het zover: de officiële aftrap van de #LoveFloriade roadtour in het Van der Valk Hotel Schiphol. Na inspirerende woorden van onder meer Jan de Boer, voorzitter van de gelegenheidscoalitie, Marco van Zijverden, voorzitter van de adviesraad van Floriade en Harm Custers van Takii Europe, werd de rijdende kas gepresenteerd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com