25 april 2024

Delft – Opnieuw Living Library bij DOK Delft

Kom naar de Living Library voor een gesprek van mens tot mens. Op zaterdag 1 oktober kun je bij DOK in OPEN (de bibliotheek aan het Vesteplein) de hele middag gesprekken voeren van mens tot mens tijdens de derde editie van de Living Library bij DOK. Van 13:30 tot 17:00 uur zit een selectie Levende Boeken voor je klaar om met jou in gesprek te gaan.

De Living Library is een mooie manier om juist wél met een ander in gesprek te gaan. Zo leer je andere werelden en manieren van leven kennen en met een beetje geluk stap je met één of twee vooroordelen minder de deur uit. En daar wordt de wereld alleen maar mooier van!

In de Living Library leen je een Levend Boek voor een onbevangen gesprek. Een Levend Boek is iemand die bijvoorbeeld door zijn achtergrond, uiterlijk of levensovertuiging met vooroordelen te maken heeft. Iemand waarbij je misschien wel allerlei gedachtes hebt, maar waar je in het dagelijks leven niet snel mee in gesprek zou raken.

Onder andere de boektitels Joods, Volwassen met ADHD, ex-verslaafd, mama vertrekt zonder kind en nog 4 andere levende boeken zijn uitleenbaar voor een gesprek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com