26 april 2024

Delft – ‘Vindplaats’ op Maurice Maeterlinckschool

Bijzondere Vindplaats Maurice Maeterlinckschool geopend door wethouder Karin Schrederhof. Op maandag 12 september opende wethouder Karin Schrederhof de Vindplaats van de Maurice Maeterlinckschool. De opening van de Vindplaats, een door DOK beheerde en ingerichte schoolbibliotheek, werd groots gevierd. De Vindplaats wordt gefinancierd met middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs en is de eerste Vindplaats in Delft op het speciaal onderwijs.

De openingshandeling vond plaats in aanwezigheid van DOK-directeur Yuri Matteman en de leerlingenraad van de school. Wethouder Karin Schrederhof is trots op de nieuwe bibliotheek op school: ‘Van lezen word je niet alleen slim, het maakt je ook bij en rustig. Wat is het super fijn dat deze school zo’n mooie bibliotheek heeft!’

De Vindplaats op de Maurice Materlinckschool is gerealiseerd in de hal van de school. Op die manier kunnen ook leerlingen met een rolstoel er goed hun weg vinden. De schoolbibliotheek is voor de leerlingen van zowel het primair onderwijs op de school als het voortgezet onderwijs. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs dragen er zorg voor dat de ruimte netjes wordt gehouden en ruimen de boeken op.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com