24 april 2024

Zoetermeer – Nationale Sportweek 2022

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek om draait. Van 16 tot en met 25 september 2022 kunnen Zoetermeerders meedoen aan verschillende sportieve activiteiten en evenementen.

In het afwisselende programma zit er voor iedereen iets bij. Bezoek op vrijdag 16 september de locaties van InZet en leer meer over positieve gezondheid. Of bezoek de twee beweeginstuiven (21 september voor kinderen en 23 september voor volwassenen) en ontdek welke sport jou ligt. Je kunt ook meedoen aan de Adventure Run, een toffe en avontuurlijke sportdag.

Op vrijdag 16 september zijn er bij de locaties van inZet verschillende workshops te volgen.

Op zondag 18 september opent Wethouder Weerwag (Sport) de Nationale Sportweek symbolisch tijdens de Adventure Run. De wethouder ziet meerdere positieve effecten van (meer) sporten en bewegen: “Het is niet alleen goed voor je conditie, maar ook goed voor de geest en de sociale contacten. Met de Nationale Sportweek vragen we hier extra aandacht voor. Ik hoop dat we zoveel mogelijk inwoners kunnen laten zien hoe gezond en vooral hoe leuk sporten en bewegen is, ik hoop jullie volgende week tijdens het sporten tegen te komen.’’

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com