25 april 2024

Den Haag – “Ervaar Den Haag als stad van vrede en recht”

Tijdens de Internationale Dag van de Vrede op woensdag 21 september start de jaarlijkse ‘Just Peace Month’ in Den Haag. Een maand vol evenementen waarbij je Den Haag als internationale stad van vrede en recht kan ontdekken.

Wethouder Saskia Bruines: “Deze maand ervaar je van dichtbij hoe er in Den Haag door mensen en organisaties gewerkt wordt aan een rechtvaardige en vreedzame wereld. Juist in deze tijd van internationale crises is het ontzettend belangrijk dat er op verschillende niveaus gesproken wordt over vrede en recht. Want naast alle internationale instellingen zijn het juist de mensen die met hun verhalen het gezicht vormen van Den Haag als kleurrijke en internationale stad. Ik hoop dat veel inwoners van deze gelegenheid gebruikmaken om meer te weten te komen over de internationale instellingen in onze stad.”

De maand begint met een verhalendiner op woensdagavond 21 september in het Zuiderparktheater. Een inspirerende avond rondom vrede en hoop met sprekers, kunst, muziek en een 5-gangen diner waarbij inwoners bij elkaar komen aan aanschuiftafels voor een gerechtje en een persoonlijk verhaal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com