21 mei 2024

Regionieuws TV – De ROC Mondriaan opleiding Lifestyle, sport en bewegen bestaat 20 jaar

De School voor Lifestyle, Sport en Bewegen viert twintigjarige jubileum. Onderdeel van het 20 jarig bestaan was de de opening van de nieuwe sporthal van Korfbalvereniging Fortuna in Delft. Mondriaan maakt daar ook gebruik van. Het jubileumjaar is nu gestart met festiviteiten voor studenten, medewerkers en partners. Volgens schooldirecteur Willemse is het is fantastisch om terug te kijken en de groei te zien in zowel studentaantallen als maatschappelijke impact. Lifestyle, Sport en Bewegen is een sportopleiding in de Haaglanden met vestigingen in Delft en Den Haag. De opleiding is in 2002 begonnen met 115 studenten, nu zijn er 800 studenten en 70 medewerkers. Studenten zijn overal in Haaglanden te vinden in verenigingen, op sportveldjes en in het zwembad of de sportschool.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com