23 maart 2023

Regionieuws TV- Den Haag wil dat bewoners meedenken over de ontwikkeling Central Innovation District

In het gebied rond de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI komt het Central Innovation District. In het gebied dat in het centrum van Den Haag .ligt, komt het Central Innovation District. Het wordt het economisch hart van de stad. Er komen nieuwe woningen, kantoren, scholen, winkels en plekken om te ontspannen. De gemeente wil de plannen voor het gebied samen met bewoners en ondernemers maken. Daarvoor houden ze bijeenkomsten waar iedereen kan meepraten over de plannen. Er komt ook een informatiemarkt. Het gebied gaat de komende 20 jaar groeien. De informatiemarkt en bijeenkomsten worden in oktober gehouden door de gemeente Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com