2 februari 2023

Regionieuws TV – Vijf Europese medailles voor hospitality studenten ROC Mondriaan

Vijf studenten van de hospitality-opleidingen van ROC Mondriaan in Den Haag vielen in de prijzen tijdens de 35e conferentie van de Association Europe of Hotel and Tourism. De wedstrijd werd in Italie gehouden. Er werd in het Italiaanse Senigallia tussen ruim 40 Europese landen en bijna 300 studenten gestreden om een plaats op het podium in elf wedstrijddisciplines. Daarbij waren sociale vaardigheden en kennis van het Engels minstens even belangrijk als culinaire of toeristische kennis. De School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening, de School voor Toerisme en Recreatie en de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan waren met negen studenten vertegenwoordigd. De vijf winnaars zijn: Quincy Pama uit Rotterdam won goud in de wedstrijddiscipline Culinary art. Daan de Roos uit Voorburg won goud in de wedstrijddiscipline Decathlon. Indy van Kempen uit Nieuwe Wetering won zilver in de wedstrijddiscipline Hospitality management. Amber Goedhart uit Zoetermeer won zilver in de wedstrijddiscipline Front office. Daan Kramer uit Rijswijk won brons in de wedstrijddiscipline Restaurant service. Volgend jaar wordt de 36ste editie van dit event gehouden in Vilnius, Litouwen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com