2 februari 2023

Regionieuws TV Rivierenland – Tijdelijk cameratoezicht bij station Tiel

De gemeente Tiel zet tijdelijk cameratoezicht in bij station Tiel. Aanleiding is het aantal meldingen van overlast en diefstal dat is toegenomen. De camera staat maximaal zes maanden aan de kant van de Boerhaavelaan. Hij is in overleg met politie, NS en Arriva geplaatst. Cameratoezicht biedt de mogelijkheid om de openbare ruimte in de gaten te houden. Naast het cameratoezicht controleren boa’s dagelijks op en rond het station. Ook houden politie en NS-medewerkers regelmatig controles. Doel is om de overlast op het station te verminderen. De camera maakt alleen opnames buiten op straat. De beelden worden uitgekeken onder regie van de politie. De beelden worden maximaal vier weken bewaard.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com