2 februari 2023

Regionieuws TV – Gemeente Delft en DUPON ondertekenen bouwovereenkomst De Hooghe Delft

De gemeente Delft en DUPON Vastgoed hebben de koop- en realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van De Hooghe Delft ondertekent. Het plan bestaat uit 27 koopappartementen en kantoorruimte. Ook het Filmhuis Lumen komt in het gebouw. De Hooghe Delft komt te liggen aan de Ireneboulevard en het Van Leeuwenhoekpark. Met de ondertekening koopt DUPON de grond van de gemeente en kan de uitvoering van de plannen beginnen. Het gebouw bestaat uit tien verdiepingen. Het wordt een duurzaam gebouw met een bijzonder laag energieverbruik: onder meer door goede isolatie. Op de daken is ruimte voor de berging van regenwater en in de gevel komen neststenen voor vogels en insecten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com