29 mei 2023

Regionieuws TV- Guido Gezellestraat in Spoorwijk is Liefste Straat van Den Haag

De Guido Gezellestraat in Spoorwijk is gekozen tot Liefste Straat van Den Haag. Mensen in de straat zorgen ervoor dat niemand zich alleen voelt in deze straat met rijtjeshuizen. De winnaars ontvingen uit handen van wethouder Kavita Parbhudayal een cheque van 500 euro plus de eretitel ‘Liefste Straat van Den Haag 2022’. Zo’n 200 gangmakers, buren en samenwerkingspartners van Lief en Leedstraten in Den Haag mochten tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater De Nieuwe Regentes aan de Weimarstraat stemmen op de vijf finalisten. De nummers twee; Sleepnetstraat en drie; Da Costastraat kregen een straatcheque van 250 en 150 euro. De Tivolistraat en Steenhouwersgaarde werden vier en vijf en ontvingen een straatfeestpakket van 100 euro. Lief en Leedstraten zijn straten waar de buren nog echt naar elkaar omkijken, waar meer aandacht is voor elkaar en waar lief en leed worden gedeeld.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com