30 mei 2023

Regionieuws TV – Overlast aangepakt tijdens grote controleactie op Scheveningen

Bij een grote handhavingsactie gehouden langs de kust, in de haven en in Oud-Scheveningen zijn meerdere misstanden gevonden en bekeuringen uitgeschreven. Een grote verkeerscontrole leidde tot 24 bekeuringen en één aanhouding. Er werden 164 auto’s en bestuurders gecontroleerd. Daarbij werd ook een nepvuurwapen in beslag genomen. Er werd door de belastingdienst op 9 auto’s beslag gelegd omdat er belastingschuld open stond. Mensen ontvingen ook boetes voor onder andere fietsen op de boulevard en blowen en alcohol drinken op plekken waar het niet mag. Bij horecazaken werden meerdere overtredingen geconstateerd. Zo moest er bij twee zaken voedsel worden weggegooid en bleek een zaak geen vergunning te hebben voor gokkasten terwijl deze er wel stonden. Er werden ook scheepscontroles uitgevoerd door de politie op het water. Daarbij werden geen overtredingen geconstateerd. De HTM controleerde 43 trams. 64 reizigers ontvingen een boete omdat ze geen geldig vervoersbewijs hadden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com