16 juli 2024

Regionieuws TV Grote handhaving-controle Transvaal Den Haag: Eén aanhouding

De politie en handhavers van de gemeente hebben een grote controle gehouden in de wijk Transvaal in Den Haag. Daarbij werd een persoon aangehouden die op heterdaad werd betrapt bij winkeldiefstal. Bij de verkeerscontrole werden auto’s, busjes, motoren en scooters naar het Wijkpark gebracht. Totaal is er ruim 2800 euro aan boetes uitgedeeld, die allemaal direct zijn betaald. Acht scooters zijn afgekeurd en één werd in beslag genomen. De HTM schreef 21 boetes uit voor het reizen zonder geldig kaartje. De gemeentelijke handhaving deze dag 114 boetes uitgeschreven voor foutparkeren en hiervoor 5 waarschuwingen gegeven. De belastingdienst heeft veel achterstallige schuld geïnd. Voor het Rijk was dat bijna 30-duizend euro. Drie voertuigen zijn in beslag genomen en afgevoerd. De Haagse Pandbrigade conmtroleerde 19 panden. Een pand had een groot aantal matrassen. Het vermoeden is dat hier illegaal arbeidsmigranten worden gehuisvest. De huiseigenaar krijgt een boete. Er werd bij de controles ook contact geld in beslag genomen. Ook zijn bedrijven en horecagelegenheden gecontroleerd. Er worden regelmatig controles gehouden in verschillende wijken van Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com