16 juni 2024

Beachclub Amigos in Scheveningen volledig door brand verwoest

Beachclub Amigos op het strand van Scheveningen is volledig door brand verwoest. De brand brak donderdagavond uit en werd al snel gekwalificeerd als grote brand. De opgeroepen brandweer had echter moeite om water bij het vuur te krijgen. De brandweervoertuigen die voor de aanlevering van water zorgen konden niet goed op het strand komen. Omdat het vuur zich snel verspreidde kon de brandweer niets anders dan de strandtent als verloren beschouwen. Wel waren de hulpdiensten in staat om te voorkomen dat de brand oversloeg naar andere gebouwen in de buurt of de duinen. Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.  

Beachclub Amigos in betere tijden (Foto: Beachclub Amigos)

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com