16 juni 2024

Nieuwe plekken in Wassenaar voor parkeren en opladen elektrische deelauto’s

Wethouder Koetsier van Wassenaar heeft borden onthuld voor het plaatsen en opladen van elektrische deelauto’s. Dat deed hij samen met vertegenwoordigers van Samen Slim Rijden Wassenaar en Mobigo. Wassenaar heeft nu vier deelauto’s met een vaste parkeerplek. Volgens de wethouder voelt het als een belangrijke stap richting een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst op de weg. Het plaatsen van deze borden sluit dan ook goed aan bij een Samen duurzaam Mobiel Wassenaar, aldus Koetsier. De nieuwe plekken zijn aan de Generaal Winkelmanlaan, de Deijlerweg 136 en op het parkeerterrein van de Warenar. De Donker Curtiuslaan is een bestaande locatie. De borden zijn geplaatst naar aanleiding van het vorig jaar genomen verkeersbesluit in de gemeenteraad.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com